nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Rob Goossens

Gedurende mijn carrière in de high-tech zie ik de impact van digitalisering, robotisering en sensortechnologie op producten en bedrijfsprocessen. Een boeiende wereld waar mensen het verschil maken. Voor mij een reden om me aan te sluiten bij Nomilk2day. Dit bureau heeft de ambitie om de innovatieve industrie voorop te laten lopen door de juiste kandidaat op de juiste positie te zetten.

HOE BEGINT JOUW VERHAAL?

Bij de start van mijn carrière bij ATAG was ik betrokken bij de ontwikkeling van een moderne cv-ketel waarbij grote stappen in betrouwbaarheid werden gemaakt door de inzet van sensortechnologie. Vervolgens brachten we de markt voor digitaal geprinte zwemkleding in ontwikkeling. Daarmee was STORK de eerste. Een paar jaar later kreeg ik de kans om bij Fokker in Hoogeveen bij te dragen aan de productie van lichtgewicht composietdelen voor de F35, beter bekend als de JSF. De smart factory was niet alleen voor mij fascinerend, dat vond ook de media die kopte “Fokker investeert in een foutloze fabriek”. Dat maakte zelfs Lockheed Martin erg nieuwgierig.

Naast Executive Search specialist voor Nomilk2day ben ik CEO van Added Technologies in Emmen; de eerste shared smart factory in Nederland. Opdrachtgevers kunnen hier hun producten produceren in een omgeving waar kennisontwikkeling plaatsvindt op het vlak van procesinnovatie door specialisten, kennisinstituten en ondernemers.

WAT IS JOUW PERSOONLIJKE DRIVE?

Ik wil betekenisvol werk verrichten in de Nederlandse high-tech industrie. Door mijn werk bij Nomilk2day ben ik betrokken bij vele boeiende vraagstukken waarvoor ik mijn opgedane kennis in de verschillende directie posities als ook mijn netwerk kan inzetten om zo het verschil te maken voor zowel de kandidaten als opdrachtgevers.

EN ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Ik ben graag thuis en heb vijf kinderen. Als ze allemaal thuis zijn, is het erg druk, maar reuzegezellig. Mijn vrouw kan erg lekker koken en zelf vind ik het dan leuk om de barbecue aan te steken. Daarnaast zit ik elk weekend wel een keer op mijn mountainbike en door de week ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Favoriete vakantielanden zijn Italië en Thailand: het eten en de temperatuur in die landen vind ik heerlijk.

 

Vacatures Rob Goossens

Actuele vacatures
Operations Manager (MT-lid)