nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Oebele Smeding

Het grootste gedeelte van ons leven zijn we aan het werk. Dan kan het maar beter energie geven en aansluiten bij onze diepste drijfveren en verlangens. Want wanneer onze drijfveren aansluiten bij wat ons werk van ons vraagt, dan zijn we gelukkige werknemers. Ik krijg energie van het ontdekken van deze drijfveren bij mensen!

HOE BEGINT JOUW VERHAAL?

Na een zoektocht in mijn carrière in verschillende  management- en salesfuncties blijkt de arbeidsbemiddeling voor mij toch het mooiste vak dat er bestaat. De afwisseling, diepgang en de combinatie van zakelijke en menselijke aspecten maken dat ik elke dag met enorm veel enthousiasme mijn werk doe.

Al tijdens mijn studies Commerciële Economie en HRM raakte ik gefascineerd door de organisatie die nodig is bij de bouw van grote bouwwerken.  Zo ook de piramides in Egypte. Zonder moderne hijswerktuigen wisten de oude Egyptenaren gigantische bouwwerken te construeren. Hoe krijg je dit voor elkaar? Daar moet wel een sterk staaltje organisatie, maar ook visie achter schuil gaan. Hoe krijg je zulke grote groepen mensen gemotiveerd? Die vraag vormt de rode draad in mijn werk. Ik zoek professionals die aansluiten bij de visie, strategie en cultuur van de organisatie waarvoor ik de search doe.

WAT IS JOUW PERSOONLIJKE DRIVE?

Ik ben gefascineerd in het aanboren van iemands intrinsieke motivatie. Wat zorgt ervoor dat iemand bepaalde taken wil doen, zelfs als ze daar niet voor betaald worden? De zoektocht naar deze motivatie bij mensen en de combinatie vinden met de ideale werkplek waarin dit naar voren komt heeft mijn passie.

EN ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Dan ben ik buiten in hardlooptenue te vinden. Drie keer per week loop ik tussen de 5 en 8 km. in het natuurgebied rondom ons huis. Mijn oudste dochter van 6 jaar fietst dan met mij mee. Dit doe ik om fit te blijven, maar ook om scherp te blijven in mijn werk. Daarnaast zoek ik graag met mijn vrouw en twee dochters de natuur op door wandelingen te maken. Wanneer ik dan op de schaarse momenten op de bank zit, lees ik het liefst literatuur of een boek over leiderschap en motivatie.

 

Vacatures Oebele Smeding

Actuele vacatures
Lead Engineer Hardware