nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Leen Haksteen

Nomilk2day onder de aandacht brengen van zowel bedrijven als kandidaten is iets wat mij erg motiveert. Omdat ik dit kan doen met mijn grote passie social media, haal ik erg veel voldoening uit mijn stage.

Hoe begint jouw verhaal?

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde ontdekte ik dat marketing mij erg goed ligt. Daarvoor al, sinds de middelbare school, heb ik een passie voor social media en ik vind het daarom ook erg interessant om de impact hiervan te onderzoeken. Omdat social media en marketing tegenwoordig erg goed samengaan is een online marketing stage dus een logische keuze. Ik ben ervan overtuigd dat social media in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Ook in recruitment en dát brengt mij bij Nomilk2day.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Ervoor zorgen dat een bedrijf echt aandacht krijgt. Van de juiste doelgroep natuurlijk. Ik ben dan ook druk aan de slag om dit via verschillende kanalen te verwezenlijken.

En als je niet aan het werk bent?

Naast mijn stage ga ik naar Hogeschool Windesheim in Zwolle en heb ik een bijbaan als teamleider in een supermarkt. Verder ben ik een aantal keer per week actief in de sportschool. In het weekend maak ik tijd voor mijn vrienden.