nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Johan Hazelhoff

Het is mijn passie om mens en werk bij elkaar te brengen. Werk brengt mensen verder, zowel persoonlijk als sociaal. Om via Nomilk2day Finance een wezenlijke bijdrage te leveren aan het geluk van een kandidaat en om op deze wijze een werkgever te ontzorgen vind ik ontzettend gaaf!

Hoe begint jouw verhaal?

Mijn verhaal begint bij mijn familie. Nadat ik een aantal jaren in de grafische sector werkzaam ben geweest, ben ik via mijn familie getipt om te gaan werken in de uitzendbranche. Dat bleek een gouden zet. Ik heb bijna 12 jaar bij een grote internationale speler in de uitzendbranche mogen werken. Een overstap naar Nomilk2day is voor mij dan ook een logische keuze. Ik ben enorm trots om bij deze mooie club werkzaam te zijn.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Zowel lichamelijk als geestelijk in goede conditie zijn vind ik erg belangrijk. Het maakt je wendbaar en creatief. Hierdoor ben ik in staat om met kandidaten en opdrachtgevers goede gesprekken te voeren. Op die manier wordt mijn kennis en netwerk elke keer weer groter. Mijn drive is om dagelijks te excelleren in mijn vak en voor kandidaat en opdrachtgever de perfecte match te maken.

En als je niet aan het werk bent?

Ik vind het heerlijk om een balletje te slaan op de golfbaan, te (zaal)voetballen, te schaatsen en een rondje hard te lopen. Op zaterdag sta ik langs de lijn op het voetbalveld om mijn kinderen te coachen. Ook zijn wij thuis muzikaal en begeleid ik mijn kinderen bij hun muzieklessen. Als er dan nog een klein beetje tijd over is probeer ik die door te brengen achter in de tuin in het zonnetje met mijn vrouw en een goed glas wijn.

 

Vacatures Johan Hazelhoff

Actuele vacatures
Senior Business Controller Operations
Financial Controller
Allround Administrateur