nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Jakub Parzychowski

Bij Nomilk2day kan ik mijn (management)expertise op het gebied van agri- en food combineren met het prachtige recruitmentvak. Ik hou van ongebaande paden en word enthousiast van buitenlandse wervingstrajecten. Samen met mijn collega’s ben ik pas tevreden als ik die éne droomkandidaat heb gevonden!

HOE BEGINT JOUW VERHAAL?

Na afronding van de HTS en universiteit ben ik begonnen als management trainee bij een logistieke multinational. Al snel werd ik naar Londen gestuurd om een international trade route te managen. Niet lang daarna besloot ik richting Oost-Europa te trekken om een vestiging op te zetten voor een Nederlands handelsbedrijf. Als grondstoffenhandelaar kon ik mijn opgedane kennis en ervaring van het internationaal zakendoen goed gebruiken. Dit was mijn eerste contact met de food en agri sector. Een mooie en vooral dynamische wereld waarin ik heb geleerd om partijen bij elkaar te brengen. Na deze positie kreeg ik de mogelijkheid om aan het roer te staan van een feed-fabriek, een kans die ik met beide handen heb aangegrepen. Uiteindelijk besloot ik mij in 2016 aan te sluiten bij het team van Nomilk2day. Hier mag ik met veel passie mensen met elkaar matchen.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Ik raak enthousiast als ik uitgedaagd word en krijg energie van ongebaande paden. Dat kan gaan om het binnenhalen van die éne zeldzame droomkandidaat of het afronden van moeilijke recruitmenttrajecten in het buitenland. Hoe complexer een traject is; hoe mooier ik het vind!

En als je niet aan het werk bent?

Als ik niet aan het werk ben, breng ik het liefst tijd door met mijn vrouw Ewa, onze twee kinderen en niet te vergeten onze ondeugende Australian Shepherd ‘Ruby’. Als we niet aan het reizen zijn, vind je ons waarschijnlijk al wandelend in de vrije natuur!

Vacatures Jakub Parzychowski

Actuele vacatures