nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Wim Van de Worp

Elke dag opnieuw geniet ik van mijn werk bij Nomilk2day. We bevinden ons in een topsector waar volop innovatie, drive en betrokkenheid is. Bij Nomilk2day willen we maar één ding: de juiste persoon vinden die past bij de strategie en visie van onze klant!

Hoe begint jouw verhaal?

Het ondernemen en de agribusiness heb ik van huis uit meegekregen. Voor en tijdens mijn opleiding was ik al met leuke projecten bezig zoals de pluimveebeurs (virtuele handel in pluimvee). Na mijn opleiding heb ik voor een grote speler in de agribusiness een e-commerce bedrijf opgezet en uitgebouwd. Vervolgens kwam ik terecht in het recruitmentvak en had ik mijn roeping gevonden. Bij YER zette ik de businessunit Agri-Food op en bouwde deze uit. Ik heb hier met heel veel plezier gewerkt en hoorde jarenlang bij de top van de consultants. In 2015 besloot ik samen met Albert Mark mijn droom waar te maken; een eigen executive search & recruitment bureau in de agribusiness, food & industrie.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Bij Nomilk2day willen we de perfecte kandidaat vinden in een markt waar kandidaten schaars zijn. Daarvoor moet je vaak nét een stap verder gaan. Niet te snel opgeven. Het geeft me enorm veel voldoening om een bijdrage te leveren aan de strategie en visie van bedrijven door de juiste mensen voor hen binnen te halen. Ik geloof dat goede medewerkers de basis zijn van succes.

En als je niet aan het werk bent?

Als ik niet aan het werk ben breng ik het liefst tijd door met mijn vrouw Rachel en drie kinderen Liam, Seth en Vieve. Daarnaast lees ik graag, luister ik soms muziek (Einaudi) en als het even kan ga ik graag op reis.

 

Vacatures Wim Van de Worp

Actuele vacatures
Global Program Manager Poultry
Global Director Smart Farming
Sales Manager Poultry & Piglets
Coördinator Administratie & HR
Verkoopmanager Akkerbouw Zuid