nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Albert-Mark Nagel

Een betrokken partner zijn en meebouwen aan ambitieuze en succesvolle bedrijven; dat is mijn doel. Ik krijg energie van tevreden opdrachtgevers en blije kandidaten. Onze uitdaging? Zorgen dat Nomilk2day nog verder groeit als gespecialiseerd recruitment & executive search bureau en onze brands agribusiness en food & industry toonaangevend zijn in hun eigen markt. Deze ambitie vormt een belangrijke drive voor ons; we houden van ons vak en spelen elke wedstrijd om te winnen!

Hoe begint jouw verhaal?

Mijn opa was handelaar in vissersschepen en motoren. Hij had een kantoor aan huis en ik was daar regelmatig te vinden. Terugkijkend voelde ik mij toen al een beetje ondernemer. Direct na mijn studie ben ik gestart als accountmanager in de internationale food sector met klanten in industrie, retail en food service. Dit was een leuke en leerzame tijd, waarin ik ontdekte dat ik het persoonlijke contact met mensen het mooist vond. De recruitment business bleek de perfecte match voor verdere zelfontplooiing. Na een aantal mooie en succesvolle jaren bij YER besloot ik samen met Wim van der Worp de stap te zetten: begin 2015 zetten wij de handtekening onder de akte van oprichting van ons eigen recruitment & executive search bureau; Nomilk2day.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Gekwalificeerde en betrokken professionals vormen de basis van het succes van veel bedrijven. En laat het nou net mijn passie zijn om deze twee op een bekwame wijze samen te brengen. Als ervaren headhunter/recruiter zorgen voor een match die ook op de lange termijn standhoudt. Als betrouwbare en betrokken recruitment/executive search consultant meebouwen aan de carrière van topkandidaten en het succes van innovatieve bedrijven. Daar word ik enorm enthousiast van.

En als je niet aan het werk bent?

Dan ben ik heerlijk thuis bij mijn vrouw Karin en zoon Luuk of op het voetbalveld. Naast Nomilk2day heb ik nog een andere grote passie: voetbal. Heerlijk om als trainer-coach in het zaterdag amateurvoetbal bezig te zijn met de ontwikkeling van spelers, het team en gezamenlijk presteren. Ook hier geldt: altijd willen winnen en op zoek naar talent in mensen!

Vacatures Albert-Mark Nagel

Actuele vacatures
Sales Manager Duitsland
Global Category Manager Additives Cattle