nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Eldert Wijkstra

Arbeidsbemiddeling vind ik het mooiste dat er is. Bij Nomilk2day komt daar nog iets extra’s bij kijken; een specialisatie in agri en food. Juist die combinatie vind ik fantastisch. De passie en bevlogenheid van de agrisector en de uitdaging van het recruitmentvak!

Hoe begint jouw verhaal?

Nadat ik in 2004 mijn hbo-diploma heb gehaald, kwam ik al snel in aanraking met de wereld van arbeidsbemiddeling. In de daaropvolgende jaren heb ik aan verschillende kanten van de tafel gezeten. Sinds juni 2015 ben ik aangesloten bij Nomilk2day. Dat vormde voor mij de eerste kennismaking met de wereld van agri en food. Al gauw raakte ik enthousiast van de passie en bevlogenheid in deze sector, zowel bij kandidaten, opdrachtgevers als collega’s. Elke dag opnieuw geniet ik van de resultaten die we boeken en de snelle ontwikkeling die we als team doormaken.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Arbeidsbemiddeling is wat mij betreft het mooiste vak dat er bestaat. Aan de ene kant mag je de kandidaat een stap voorwaarts helpen in zijn carrière, aan de andere kant help je de opdrachtgever bij het invullen van zijn of haar openstaande vacature. Dat vind ik een geweldig proces. Het levert aan alle kanten blije gezichten op. Wie wil daar nou geen bijdrage aan leveren?

En als je niet aan het werk bent?

In mijn vrije tijd breng ik het liefst tijd door met mijn gezin en vrienden. Daarnaast loop ik regelmatig een rondje hard en doe ik aan fitness. In de rustmodus kijk ik graag met m’n benen languit op de bank naar een goede Netflix-serie.

Vacatures Eldert Wijkstra

Actuele vacatures
Aankomend QA Manager
Category Buyer
Product Manager
QESH Coördinator