nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Jan Elderink

De aandacht voor mensen, het ontwikkelen van talenten, het coachen en bouwen van sterke teams; het loopt als een rode draad door mijn werkzame leven. Uit ervaring weet ik dat “de juiste man op de juiste plek” hét verschil kan maken voor bedrijven en organisaties. Het geeft mij enorm veel voldoening dat ik daaraan een bijdrage mag leveren.

HOE BEGINT JOUW VERHAAL?

Mijn verhaal begint met een uitdagende baan als business unit manager van een internationaal, beursgenoteerd bedrijf. Daar was ik verantwoordelijk voor diverse diervoerbedrijven in NW Europa en lid van het executive-committee van het moederbedrijf. Tijdens deze managementfunctie deed ik veel ervaring op in B2B (Business to Farmer) en B2C. Sinds 2009 ben ik actief als agribusiness consultant met een focus op strategievorming en verandermanagement voor bestuur en directies van agribedrijven. In het verlengde daarvan ben ik werkzaam voor diverse toeleveringsbedrijven in de rol van lid van Raad van Advies of lid van de Raad van Bestuur. Sinds 2009 richt ik mij tevens op executive search. Vanuit deze specialisatie heb ik mij in 2017 verbonden aan Nomilk2day. Een bureau dat haar klantcontact en opdrachten benadert op een manier die bij mij past: ondernemend en net even anders…met een ijzersterke focus op resultaat!

WAT IS JOUW PERSOONLIJKE DRIVE?

Goed kunnen inschatten wat een bedrijf nodig heeft en vervolgens de juiste kandidaat vinden geeft mij veel voldoening. Maar het mooist vind ik het als er een duurzame doorontwikkeling plaatsvindt bij het bedrijf, de kandidaat en indirect ook bij Nomilk2day. Ik zie het als een uitdaging om de juiste man op de juiste plek te krijgen, zodat onze klanten topprestaties kunnen halen en tijdig kunnen en durven schakelen. Het feit dat ik daaraan een bijdrage mag leveren geeft me enorm veel voldoening!

EN ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

In mijn vrije tijd staat mijn gezin centraal. Het liefst breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn vrouw en vier kinderen. Daarnaast ben ik bestuurlijk betrokken bij de paardensport en actief in een toneel- en theatervereniging.

Vacatures Jan Elderink

Actuele vacatures
Manager Marketing & Productmanagement Rundvee