nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Richard Bloemsma

Het zoeken naar die ene persoon die perfect op die plaats past, dat is het mooiste wat er is. Het behalen van dat succes geeft mij veel voldoening en de reacties van een tevreden opdrachtgever en een blije kandidaat maken dat geluksgevoel af. Ik vind het een mooie puzzel, het zoeken naar dat passende stukje. Om op deze manier mee te kunnen werken aan de groei van een bedrijf. Bij Nomilk2day en daarvoor 7 jaar voor een internationaal bureau, heb ik mij gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten binnen de maakindustrie. Een mooie wereld waar techniek, innovatie en ambitie elkaar tegenkomen.

Hoe begint jouw verhaal?

Door mijn ervaring bij een face-to-face marketingbureau aan het begin van mijn carrière heb ik veel kennis opgedaan van mensen en kan ik al gauw een goede inschatting maken van een kandidaat. Als kind had ik al het streven om in alles wat ik deed, de beste te willen zijn. Zo heb ik veel kunnen bereiken als verkoper en later als trainer van nieuwe mensen. Na 7 mooie jaren als managing consultant bij een internationaal bureau heb ik de kneepjes van dit vak opgedaan en ben ik een groot netwerk en veel mooie opdrachtgevers rijker. Ik hecht veel waarde aan de persoonlijke contacten die ik met mijn opdrachtgevers heb en vind ik het mooi om te horen hoe het een kandidaat vergaat op zijn nieuwe werkplek. Binnen de maakindustrie komen we elkaar regelmatig tegen.

Sinds 1 november 2017 heb ik mij aangesloten als managing partner binnen Nomilk2day. Een prachtig bedrijf dat is opgericht door twee van mijn voormalige collega’s. Een goede match tussen drie mannen met dezelfde ambitie.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Ik wil er het allerbeste uithalen voor mijn opdrachtgevers en kandidaten. De perfecte match voor een langdurige periode. Helemaal mooi is het als er voor beide partijen groei en een prettige samenwerking in zit.

En als je niet aan het werk bent?

Ben ik het liefst thuis bij mijn vrouw en vier kinderen; een dochter van 11 en daaronder drie zoons. De jongens delen dezelfde passie als hun vader: voetbal. In het weekend sta ik dan ook graag bij ze langs de lijn. Daarnaast ga ik graag op vakantie met mijn vrouw en kinderen; skiën, maar ook het avontuur opzoeken of lekker kamperen. Ik verslind managementboeken. Verder geniet ik van lekker eten, thuis of uit, met vrienden of met ons gezin. Ik ben actief lid van de Ronde Tafel.

Vacatures Richard Bloemsma

Actuele vacatures
Project Manager Central Engineering
Managing Consultant Supply Chain & Procurement
Consultant Operations
Senior Account Manager West-Nederland
Senior Business Controller Operations
Logistiek Manager
Nieuw
Interim Plantmanager
Interim Directeur Operations
Interim Manager QA/QC
Interim Manager Engineering
Interim Manager Maintenance
Interim Commercieel Manager Food
Interim Commercieel Manager Agri
Interim Productmanager Agribusiness
Interim General Manager
Senior Inkoper