nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Jeroen Pelleboer

De agribusiness vind ik één van de mooiste sectoren die er zijn. Nederland is op agrarisch gebied loeisterk en daar ben ik trots op. Graag wil ik mij de komende jaren voor deze sector blijven inzetten. Bij Nomilk2day mag ik mijn passie voor de sector gebruiken door vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Hoe begint jouw verhaal?

Thuis hebben wij een melkveehouderij gelegen in de Mastenbroekenpolder. Van jongs af aan heb ik meegeholpen in het bedrijf. Daarnaast heb ik de studie bedrijfskunde MER gedaan en ben ik bij Rabobank terecht gekomen. Binnen de bank heb ik het Young Professional Food & Agri traject gevolgd en waarmee ik me uiteindelijk in het zakelijk domein begaf. Na meer dan 3 jaar werkzaam geweest te zijn bij Rabobank, kwam ik in contact met Nomilk2day. Ik vind het mooi om met mensen in gesprek te gaan over de perfecte match. Die dynamiek en het werken binnen de agrisector hebben mij aangespoord om voor Nomilk2day aan de slag te gaan.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Ik word gelukkig van het feit dat wij mensen kunnen helpen in hun volgende carrièrestap en bij kunnen dragen aan oplossingen voor bedrijfsuitdagingen. Ik mag hier als consultant tussenin staan en proberen daarin de beste balans te vinden. Dit zorgt voor veel afwisseling in mijn werkzaamheden.

En als je niet aan het werk bent?

Dan help ik dikwijls mee op de boerderij thuis. Daarnaast breng ik mijn tijd graag door met mijn vrouw en familie. Ik probeer zo af en toe te tennissen, maar daar zou ik graag wat meer tijd voor vrijmaken.

 

Vacatures Jeroen Pelleboer

Actuele vacatures
(Junior) Trader
Manager Technologie & Innovatie
Business Development Manager NL