nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Oane Boersma

Werk, een van de meest belangrijke zaken in het leven van mensen. Ook na 13 jaar in de arbeidsbemiddeling is het nog altijd een voorrecht om een bijdrage te mogen leveren aan ambities van organisaties én mensen.

HOE BEGINT JOUW VERHAAL?

Eigenlijk doordat ik zelf in bemiddeling was via Randstad, kwam ik in aanraking met de arbeidsbemiddeling. En ze bleken zelf ook mensen te zoeken! Het is een boeiende tak van sport waarin je grote invloed hebt op het werkplezier en daarmee het geluk van mensen. Dat is eigenlijk wel de rode draad in mijn carrière; wat is er nu mooier dan iemand gelukkig maken?

WAT IS JOUW PERSOONLIJKE DRIVE?

Mensen en organisaties helpen om hun ambities waar te maken en zo een positieve bijdrage te leveren aan hun geluk en succes. Het leukst is om mensen te verrassen met nét die ene baan die hun triggert of net die éne kandidaat die ze nodig hebben.

EN ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik het liefst thuis met mijn vrouw Maaike en mijn kids (3 jongens). Als hobby mag ik graag vissen, wat ik eigenlijk te weinig doe vanwege klussen in en om huis.

 

 

 

Vacatures Oane Boersma

Actuele vacatures
Senior Software Engineer
Lead Engineer Hardware
EMRA Technicus
Werktuigkundige
Werkvoorbereider EMRA