nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Simone Hendriksen

Veel in contact staan met de klant en de mogelijkheid om deze verder te kunnen helpen, daar haal ik voldoening uit. Dit in combinatie met het oplossen van de grote puzzel die recruitment heet, geeft mij enorm veel energie. En dit allemaal mag ik doen binnen een jong, ambitieus en energiek team.

Hoe begint jouw verhaal?

Door een al vroeg gewortelde interesse in dieren heb ik de studie dierwetenschappen gevolgd en ben zo in de agribusiness terecht gekomen. Na twee jaar gewerkt te hebben als internationaal consultant voor een innovatieve broedmachine ontwikkelaar was het tijd voor de volgende stap. Ik wilde graag in contact blijven met de klant, maar meer proces gericht werken met een hogere mate van resultaatgerichtheid; recruitment sluit hier perfect bij aan.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Ik vind het leuk om veel met mensen in contact te zijn, middels gesprekken voeren of een adviserende rol, om ze zo verder te kunnen helpen. Wanneer ik oplossings- en resultaatgericht te werk kan gaan en mijn prestaties meetbaar zijn, presteer ik het best.

En als je niet aan het werk bent?

Dan ga ik met mijn paard een stuk het bos in of een stuk hardlopen. Ook zit ik graag met vriendinnen te kletsen op de bank onder het genot van een goed glas wijn. Daarnaast geniet ik van vakantie; wintersport, kamperen, zeilen, Italië, ik vind het allemaal geweldig. In de toekomst zou ik graag nog een keer een reis door Patagonië maken.

Vacatures Simone Hendriksen

Actuele vacatures
Program Manager Trace Minerals LATAM