nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Marina Selles

Middenin een organisatie staan om de boel goed te laten lopen en aanspreekpunt te zijn voor opdrachtgevers, kandidaten en collega's is wat ik het liefste doe. Als dat dan ook nog in een energieke en plezierige omgeving is, dan functioneer ik op mijn best.

Hoe begint jouw verhaal?

Na een opleiding tot directiesecretaresse heb ik 8 jaar in verschillende ondersteunende functies bij PEC Zwolle gewerkt. Een tip van een oud-collega zette mij op het spoor van Nomilk2day, waar een functie open stond voor Office Manager. Niet alleen het profiel sprak mij erg aan, ook de gesprekken maakten mij enthousiast. Al snel had ik een goed gevoel bij deze organisatie. Een dynamische, jonge werkomgeving waar ik graag mijn steentje aan bijdraag.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Werken in een omgeving waar van alles gebeurt vind ik prettig. Ik ben graag de spin in het web. Zo kan ik mijn collega’s optimaal ondersteunen bij hun werk.

En als je niet aan het werk bent?

Ik ben een echt gezelligheidsmens dus ik breng graag tijd door met familie en vrienden. Om lekker in beweging te blijven zit ik regelmatig op de racefiets om in de omgeving van Zwolle een stuk te fietsen. Ik kan ook genieten van motorrijden en in de wintermaanden van wintersport!