nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Mark Krol

Het enthousiasme van anderen geeft mij altijd enorm veel energie. Dat ik in mijn werk een hoop enthousiaste mensen ontmoet is dan ook geweldig: zowel kandidaten als opdrachtgevers. Als ik deze twee bij elkaar weet te brengen kan mijn dag kan niet meer stuk.

Hoe begint jouw verhaal?

Pas afgestuurd aan de NHL Hogeschool wilde ik carrière maken binnen de marketing, daar had ik voor gestudeerd. Via Randstad werd ik voor een dergelijke functie bemiddeld en zo kwam ik in aanraking met de arbeidsbemiddeling. Ik werd enthousiast van dit vak. Toevallig was Randstad op zoek naar een nieuwe collega. In de loop der jaren heb ik binnen Randstad meerdere posities mogen vervullen; van intercedent tot inhouse accountspecialist bij bedrijven in de food- en maakindustrie.

Wat is jouw persoonlijke drive?

In gesprek gaan met kandidaten die vol enthousiasme over hun vak praten en hen te bemiddelen naar de ideale baan geeft mij energie. Zaken regelen, de bemiddeling en de waardering van kandidaat en klant zijn de aspecten die mijn werk zo mooi maken.

En als je niet aan het werk bent?

Dan ben ik bezig met het plannen van onze volgende reis! Momenteel staat een vakantie gepland waarbij mijn partner en ik Vietnam, Maleisië en Singapore gaan ontdekken. Daarnaast ben ik hobbybrouwer en brouw ik samen met mijn vrienden kleinschalig diverse bieren. Gezelligheid en plezier met vrienden zoek ik graag op in mijn vrije uren.

 

Vacatures Mark Krol

Actuele vacatures
Mechanical Engineer
Service Engineer
Software Engineer