nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Herman Schonewille

Van collega's hoor ik vaak dat ze mij een energieke resultaat gedreven teamspeler vinden. Dat is misschien ook wel de reden dat ik een echte Sales & Marketing tijger ben. Het mooie is nu dat ik bij Nomilk2day andere enthousiastelingen en bedrijven ga samen brengen.

Hoe begint jouw verhaal?

Met de droom profvoetballer te worden! Vanaf het moment dat ik tegen een bal kon schoppen en voetbal op tv zag wist ik het! Profvoetballer, dat word ik! Helaas viel ik in de A-junioren van FC Emmen af en werd profvoetbal voor mij onhaalbaar. De focus kwam daarna op de studie Commerciële Economie te liggen. Hier kwam ik erachter dat ik het ontmoeten van mensen, bedenken van marketingplannen en sales erg gaaf vond. Na mijn studie heb ik dit bij verschillende werkgevers mogen uitvoeren waaronder bij Randstad. Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest binnen het salesteam van twee betaald voetbalorganisaties was ik nu klaar voor de overstap naar Nomilk2day en ga ik wederom aan de slag in de arbeidsbemiddeling.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Mensen aan elkaar verbinden vind ik onwijs gaaf. Door mijn job bij Nomilk2day ontmoet ik telkens nieuwe bedrijven en nieuwe professionals. Bij mijn vorige werkgevers FC Groningen & PEC Zwolle verbond ik ondernemers met elkaar om zaken te doen. Nu help ik organisaties de juiste professionals te vinden zodat zij verder kunnen groeien. Nieuwe mensen ontmoeten vind ik het leukste wat er is! Iedereen heeft een eigen verhaal en een eigen visie en juist dat vind ik fascinerend.

En als je niet aan het werk bent?

Dan kan je mij vinden op de golfbaan of langs het voetbalveld. Sinds 3 jaar ben ik actief golfer en kan ik echt genieten van de uitdaging om mijzelf wederom te verbeteren. Daarnaast ben ik assistent-trainer van Z.Z.V.V. 1 dat speelt in de 3e klasse D van het zaterdagvoetbal. Ook zijn mijn vriendin en ik dol op vakanties en dan met name kamperen in de Franse Alpen! Hier kunnen we in de bergen wielrennen en op de meren windsurfen. In de winter mogen wij graag in de Oostenrijkse alpen vertoeven voor een weekje in de sneeuw!

 

Vacatures Herman Schonewille

Actuele vacatures
Quality Manager
Strategisch Marketing Manager
Technical Sales Manager
Accountmanager Foodcoatings
Product Manager Car Repair
Consumer Marketing Manager
Internationaal Accountmanager