nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Chantal Feenstra

Nieuwsgierigheid, het net iets anders doen dan de ‘gewone’ manier en daarbij mensen met elkaar verbinden als een sociaal dier. Dat is wat mij het beste omschrijft en waarom ik de keus heb gemaakt om aan de slag te gaan als Recruitment Consultant bij Nomilk2day.

Hoe begint jouw verhaal?

Opgroeiend in een Fryske familie met ondernemers, kreeg ik al snel mee wat het betekent om risico te nemen, lef te tonen en contacten te leggen. Na een jaar in Denemarken te hebben gewoond, wist ik dan ook zeker dat een baan in recruitment mij op het lijf geschreven is. Ik ben aan de opleiding Human Resource Management begonnen en daarna direct gestart als intercedent in de uitzendbranche. Na drie jaar fulltime te hebben gewerkt heb ik die vaste baan en mijn huis opgezegd om mijn droom waar te kunnen maken: reizen! Beginnend in Vietnam en daarna Australië. Hier bleef ik al snel plakken en kreeg ik de mogelijkheid om te gaan werken als recruiter en accountmanager. Het bedrijf waar ik voor werkte bood zelfs de mogelijkheid om een jaar langer in Australië te blijven en deze kans heb ik gepakt. Na twee fantastische jaren besefte ik dat de uitspraak ‘There’s no place like home’ echt klopt. Daarom nu een nieuwe uitdaging bij Nomilk2day, heerlijk in het prachtige Nederland.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Wat ik het mooiste vind om te doen is het talent dat mensen in zich hebben naar boven halen. Ik hoop hun blik op de wereld en de arbeidsmarkt te vergroten en hierbij de lijntjes te leggen zodat alles uiteindelijk als een puzzel in elkaar past. Als iemand echt op zijn plek zit bij een werkgever door de juiste bemiddeling en tips, kan mijn dag niet meer stuk.

En als je niet aan het werk bent?

Als ik vrij ben spendeer ik mijn tijd voornamelijk met vrienden en familie. Daarnaast hou ik er nog steeds van om te dromen over volgende reisjes en doe ik altijd nieuwe dingen; van het schrijven van blogs tot een cursus Spaans, het kan allemaal.

 

Vacatures Chantal Feenstra

Actuele vacatures
Werkvoorbereider / Calculator Amsterdam
Field Service Engineer
Project Engineer
Sales Engineer Componenten
Werkvoorbereider / Calculator