nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Lisa Godding

Aan een mooiere toekomst bouwen in de agribusiness door de juiste mensen met elkaar te verbinden. Dit is mijn drijfveer! Ik ben blij dat ik mij hier dagelijks voor kan inzetten samen met een enthousiast en ambitieus team bij Nomilk2day.

Hoe begint jouw verhaal?

Bij de studie diergeneeskunde! Na het behalen van mijn bachelor besloot ik om het over een andere boeg te gooien en heb ik de overstap naar de Wageningen Universiteit gemaakt. Hier heb ik een Master Animal Sciences gevolgd in combinatie met een specialisatie in Communicatie. Vanuit de universiteit heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de boeiende en dynamische agrarische sector. Inmiddels een paar jaar verder heb ik de kans gekregen om bij een aantal bedrijven in de agrisector deze kennis verder uit te bereiden. Nomilk2day geeft mij nu de kans om in deze sector mensen met elkaar te verbinden om samen aan een mooiere toekomst te bouwen.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Het mooiste vind ik de passie van de mensen die werkzaam zijn in de agrisector. Dit is voor mij de grootste drijfveer om mijzelf voor deze prachtige sector in te blijven zetten. Elke dag in contact staan met mensen die trots zijn op wat zij doen geeft een geweldige bulk energie. Mensen met elkaar verbinden en zo het beste in elkaar naar boven halen, vind ik een geweldige uitdaging!

En als je niet aan het werk bent?

Dan staat familie centraal. Ik ben graag samen met mijn vriend Florian en dochtertje Rosa. We gaan graag zwemmen of wandelen met onze twee honden, maar van een dagje lekker thuis zijn kan ik ook enorm genieten. Daarnaast kan ik heel gelukkig worden van lekker eten en een goed wijntje. In het weekend kook ik graag of gaan we buiten de deur een hapje eten.

 

Vacatures Lisa Godding

Actuele vacatures
Accountmanager veehouderij
Commercieel medewerker binnendienst