nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Syta Klijnstra

In deze veranderende wereld van werk weet je nooit waar de perfecte kandidaat zich bevindt. Dit biedt kansen om anders te denken en te werk te gaan. Het net even anders doen dan anders, creatief maar gestructureerd. Nomilk2day biedt mij de kans om dit te doen, samen met energieke en ambitieuze collega’s!

Hoe begint jouw verhaal?

Ik ben opgegroeid in een klein boerendorpje in Zuidwest-Friesland. Op mijn 18e heb ik het dorpse leven ingeruild voor de stad en ben ik verhuisd naar Groningen, waar ik de Hbo-opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool ben gaan volgen. Tijdens mijn stage bij een grote hotelketen in Antwerpen is mijn passie voor HR/recruitment aangewakkerd. Na mijn studie ben ik dan ook aan de slag gegaan als (inhouse) recruiter/intercedent bij een groot internationaal uitzendbureau. Hier werkte ik ruim drie jaar voor verschillende bedrijven in de Food & Industry; een sector waarin mensen zóveel passie en liefde voor hun vak hebben. Als Recruitment Consultant Food & Industry bij Nomilk2day vind ik de uitdaging waar ik naar op zoek was en kan ik mij verder specialiseren binnen dit mooie vakgebied.

Wat is jouw persoonlijke drive?

Het maken van dé perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Een match waarin beide partijen elkaar verder gaan versterken en uitdagen, op zakelijk én persoonlijk vlak. Een match waarin de kandidaat elke dag met een brede lach naar zijn werk gaat en het bedrijf dichterbij de gestelde doelen brengt. Dat geeft zo’n energie en voldoening waardoor ook ik elke dag met een brede lach naar mijn werk ga.

En als je niet aan het werk bent?

Ben ik een echt gezelligheidsdier. Ik kan enorm genieten van lekker eten, een wijntje of biertje en vooral veel gezelligheid met mijn vriend, familie en vrienden. Maar ik vind het ook heerlijk om ’s avonds op de bank naar een goede serie op Netflix te kijken. We zoeken graag minimaal één keer per jaar de sneeuw op om lekker te kunnen (après-)skiën. Festivals en borrels, maar ook een goed boek en een dagje oppassen op mijn neefjes en nichtjes maken mij een gelukkig mens!

Vacatures Syta Klijnstra

Actuele vacatures
Senior Inkoper / Manager Inkoop
Manager Productie (MT-lid)
Manager SHE (MT-lid)
Teamleider Productie