nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Nieuws

December beste periode om nieuwe baan te scoren

07-12-2018 | Laat geen kansen liggen!

Lees meer


Een goede kandidaat laat je niet lopen

19-11-2018 | Veel bedrijven in Engineering hebben de moed om goede mensen te vinden een beetje opgegeven, maar er is een oplossing.

Lees meer


Meer succes in je loopbaan? Werk aan je EQ!

02-11-2018 | Hoe mooi een CV ook kan zijn, de persoon erachter is uiteindelijk doorslaggevend voor zijn of haar succes. 

Lees meer


Zo doen we dat bij Food & Industry

08-10-2018 | Zo helpen wij organisaties in de Food & Industry aan mid- en highlevel professionals, managers en directeuren op bachelor- en masterniveau. 

Lees meer


Team agribusiness breidt zich wederom uit

27-09-2018 | Met de komst van Simone Hendriksen naar Nomilk2day is het Agribusiness team een enthousiaste consultant rijker.

Lees meer


7 redenen waarom een carrière in de agrofood de beste keus is

17-09-2018 | Wie een nieuwe uitdaging zoekt, doet er goed aan de kansen in de agrofood business (verder) te onderzoeken. Volgens Managing Partner Albert-Mark Nagel van Nomilk2day Recruitment & Executive Search is het een geweldig mooie sector om in te werken èn om in door te groeien. En daarvoor heeft hij 7 redenen.

Lees meer


Nieuwe aanwinst team Nomilk2day

11-09-2018 | Het team van Nomilk2day heeft weer versterking gekregen. Klik verder om er achter te komen wie er aan boord is gekomen. 

Lees meer


Denk vanuit de kandidaat!

28-06-2018 | Kandidaten zijn schaars, de top van de arbeidsmarkt is gewild en dat maakt hen kritisch bij de keuze voor een nieuwe baan. Wat er nodig is om talent aan te trekken, weet Albert-Mark Nagel, Managing Partner bij Nomilk2day. 

Lees meer


Werknemer weer bereid tot carrièremove

05-06-2018 | Met het teruggekeerde vertrouwen in de economie en de aanhoudende krapte in de arbeidsmarkt van food & industry, zijn werknemers meer dan ooit bereid om een carrièremove te maken.

Lees meer


Volop mooie carrièrekansen in agri

25-05-2018 | De agribusiness biedt volop carrièrekansen. Dat merkt ook Wim van de Worp, Managing Partner bij Nomilk2day.

Lees meer


Food & Industry team uitgebreid met Oane Boersma

14-05-2018 | Met het huidige groeitempo van de Nederlandse Food & Industry, neemt de behoefte aan goed opgeleide professionals rap toe. Om de vraag goed in te kunnen vullen, is Oane Boersma medio mei tot het Nomilk2day team toegetreden.

Lees meer


Psst...nieuwe opdrachten. Update Food april

30-04-2018 | Psst! Eerst dit even off the record…ons Food & Industry team laat weten weer nieuwe opdrachten binnen te hebben waaronder bij Tetra Pak, Jongia Mixing Technology, Aviko en Royal Smilde Foods. Benieuwd om welke posities het gaat? Klik hier.

Lees meer


Rob Goossens deel van Nomilk2day

24-04-2018 | Rob Goossens haakte onlangs aan als Associate Partner bij Nomilk2day. Wie hij is en op welke functies hij zich gaat focussen lees je hier.

Lees meer


Werkgeluk. Update Agribusiness april

19-04-2018 | Werkgeluk. Zo belangrijk. Des te gelukkiger zijn wij dus dat wij daar de afgelopen periode weer ons steentje aan hebben mogen bijdragen. Hoe? Dat lees je hier.

Lees meer


Kwaliteit is key

27-03-2018 | Kwaliteit van kandidaten gaat in de huidige krappe arbeidsmarkt een steeds belangrijkere rol spelen. ‘Ook in de agribusiness, food en industrie is dat te merken’, zegt Wim van de Worp, managing partner bij Nomilk2day. De arbeidsmarkt is opvallend snel opgeschoven naar een kandidatenmarkt. Welke nieuwe uitdagingen dat met zich mee brengt, lees je hier.

Lees meer


Alive & kicking! Update Agribusiness maart

26-03-2018 | Alive & kicking! Zo kun je de arbeidsmarkt in de agribusiness vandaag de dag wel noemen. Bedrijven investeren, breiden uit en werknemers staan open voor een nieuwe uitdaging.  Dat resulteerde afgelopen periode in diverse bemiddelingen bij onze opdrachtgevers. Waaronder commerciële posities bij Nedap, Anitox, Elanco en Nutreco.

Lees meer


Wat er zoal los komt. Update Food & Industry maart

23-03-2018 | Wauw! Wat komen er veel vacatures los in de Food & Industry.  Consultants Richard Bloemsma, Eldert Wijkstra en Albert-Mark Nagel zijn druk met het benaderen van en praten met mogelijk geschikte kandidaten. De eerste successen lees je hier.

Lees meer


Jeroen Pelleboer versterkt agribusiness team

12-02-2018 | De agribusiness trekt behoorlijk aan. Dat merken wij aan de werkgelegenheid. Reden om het team van headhunters uit te breiden met Jeroen Pelleboer.

Lees meer


Team Food & Industry vol aan de bak

06-02-2018 | In korte tijd wijst Richard Bloemsma de nieuwe business unit van Nomilk2day naar snelle groei.

 Richard startte onlangs als managing partner bij Nomilk2day om de groeiambities in de food & industry van oprichters Wim van de Worp en Albert-Mark Nagel te realiseren. ‘Ik heb mijn netwerk meegenomen, het team van vier consultants samengesteld en inmiddels diverse posities ingevuld bij onder meer Huhtamaki, Flatfield, Aviko, Peijnenburg en Neways. Ook lopen er enkele samenwerkingsverbanden met bepalende spelers uit de maakindustrie.‘

Lees meer