Nieuws

Rob Goossens deel van Nomilk2day

24-04-2018 | Rob Goossens haakte onlangs aan als Associate Partner bij Nomilk2day. Wie hij is en op welke functies hij zich gaat focussen lees je hier.

Lees meer


Werkgeluk

19-04-2018 | Werkgeluk. Zo belangrijk. Des te gelukkiger zijn wij dus dat wij daar de afgelopen periode weer ons steentje aan hebben mogen bijdragen. Hoe? Dat lees je hier.

Lees meer


Kwaliteit is key

27-03-2018 | Kwaliteit van kandidaten gaat in de huidige krappe arbeidsmarkt een steeds belangrijkere rol spelen. ‘Ook in de agribusiness, food en industrie is dat te merken’, zegt Wim van de Worp, managing partner bij Nomilk2day. De arbeidsmarkt is opvallend snel opgeschoven naar een kandidatenmarkt. Welke nieuwe uitdagingen dat met zich mee brengt, lees je hier.

Lees meer


Alive & kicking! Update Agribusiness maart

26-03-2018 | Alive & kicking! Zo kun je de arbeidsmarkt in de agribusiness vandaag de dag wel noemen. Bedrijven investeren, breiden uit en werknemers staan open voor een nieuwe uitdaging.  Dat resulteerde afgelopen periode in diverse bemiddelingen bij onze opdrachtgevers. Waaronder commerciële posities bij Nedap, Anitox, Elanco en Nutreco.

Lees meer


Wat er zoal los komt. Update Food & Industry maart

23-03-2018 | Wauw! Wat komen er veel vacatures los in de Food & Industry.  Consultants Richard Bloemsma, Eldert Wijkstra en Albert-Mark Nagel zijn druk met het benaderen van en praten met mogelijk geschikte kandidaten. De eerste successen lees je hier.

Lees meer


Jeroen Pelleboer versterkt agribusiness team

12-02-2018 | De agribusiness trekt behoorlijk aan. Dat merken wij aan de werkgelegenheid. Reden om het team van headhunters uit te breiden met Jeroen Pelleboer.

Lees meer


Team Food & Industry vol aan de bak

06-02-2018 | In korte tijd wijst Richard Bloemsma de nieuwe business unit van Nomilk2day naar snelle groei.

 Richard startte onlangs als managing partner bij Nomilk2day om de groeiambities in de food & industry van oprichters Wim van de Worp en Albert-Mark Nagel te realiseren. ‘Ik heb mijn netwerk meegenomen, het team van vier consultants samengesteld en inmiddels diverse posities ingevuld bij onder meer Huhtamaki, Flatfield, Aviko, Peijnenburg en Neways. Ook lopen er enkele samenwerkingsverbanden met bepalende spelers uit de maakindustrie.‘

Lees meer