nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Alive & kicking!

Update Agribusiness maart

26-03-2018 | Alive & kicking! Zo kun je de arbeidsmarkt in de agribusiness vandaag de dag wel noemen. Bedrijven investeren, breiden uit en werknemers staan open voor een nieuwe uitdaging.  Dat resulteerde afgelopen periode in diverse bemiddelingen bij onze opdrachtgevers. Waaronder commerciële posities bij NedapAnitoxElanco en Nutreco.

Daarnaast nog een mooie managementpositie bij Agrifirm. Nieuw is de vacature van Agrilight voor exportmanager met de focus op het versterken van internationale dealernetwerken en het ontdekken van nieuwe markten. Verder zit er nog het een en ander in het vat.  In de varkenshouderij krijgen wij op korte termijn een mooie nieuwe positie in het bestand, want voor Topigs Norsvin komt Albert-Mark Nagel graag in contact met een key accountmanager met de focus op relatiemanagement.  Ook komen er binnenkort 2 posities open te staan als Marketing Director en daarnaast een strategische rol met focus op de keten van de varkenshouderij. Informeer bij Wim van de Worp. Deze week hebben we gesprekken om nieuwe opdrachten te starten op level director voor een Global Marketing Director en daarnaast gaan we op zoek naar een General Manager in de agribusiness.  Zoals gezegd, meer dan genoeg te doen.