nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Carrièrekansen in agri

Update Agribusiness mei

25-05-2018 | De agribusiness biedt volop carrièrekansen. Dat merkt ook Wim van de Worp, Managing Partner bij Nomilk2day.

'Meer werkgevers weten ons te vinden en leggen een aantal mooie posities bij ons neer. Ook over de grens. Zo bemiddelde Jakub onlangs een commercieel zwaargewicht voor Barentz in Polen.' Op dit moment zijn de consultants op zoek naar een Regional Sales Manager die raakvlakken heeft met Animal Nutrition voor de Engelse klant Volac.

Maar ook in eigen land vullen enkele bijzondere posities de borden. ‘Komende week starten we de search naar goede kandidaten voor Nutreco, het gaat om diverse posities. We gaan starten met de positie van Global Process Engineer en zit er een opdracht voor een Global Nutritionist aan te komen. Hele mooie functies kan ik je verzekeren. Op dit moment hebben we tevens een aantal directieposities open staan bij onder meer Stimuland en Bonda. ‘Dergelijke functies bij dit soort organisaties komen niet wekelijks voorbij. Best uniek dus.’ Tot slot wijst hij ook nog op een tweede positie bij CRV: Areahoofd. Een leidinggevende functie waarin binden en commercie een belangrijke rol vervullen.

Geef ruimte aan groei

Volgens Wim zijn kandidaten goed op de hoogte van de stand van de arbeidsmarkt. ‘Ons werk bestaat uit het benaderen van geschikte kandidaten, maar we zien dat onze naam dusdanig in de markt staat dat zij ons contacteren. Werknemers tippen elkaar over ons vacatureaanbod. Een mooie ontwikkeling.’ Om die verdere groei de ruimte te geven, verhuist Nomilk2day volgende week naar een groter pand. Later meer hierover.

Voldoende plek dan ook voor een nieuwe Consultant Agribusiness. Als (Junior) Consultant ben je één van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf. Je staat elk moment van de dag in contact met ambitieuze kandidaten en coördineert jouw exclusieve searchtrajecten. Lees hier meer over deze mooie vacature.