nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Connecting Ambitions

Nomilk2day introduceert pay-off en kernwaarden

Dé verbinder in agribusiness, food & industry. Dat is de missie die Nomilk2day eind september concreet heeft gemaakt. Met de visie samen verbinden, samen ambities realiseren en samen groeien is Nomilk2day klaar voor de toekomst!

Nomilk2day verbindt de ambities van (young) professionals, managers en directeuren met internationale marktleiders om samen verder te groeien. En dat doen we samen! Alle Nomilk2day-professionals delen een aantal kernwaarden. Ze zijn ambitieus, scherp, anders en hebben passie voor het vakgebied. Daarom weten ze precies wat er speelt in de markt en kunnen ze zich inleven in actuele kwesties en specifieke bedrijfsculturen. 

Bijdragen aan groei
De pay off Connecting Ambitions geeft uitdrukking aan onze missie om dé verbinder te zijn in agribusiness, food & industry. Daarin gaan onze mensen graag net even anders te werk; ze tonen lef en komen met vernieuwende ideeën. Met Recruitment, Executive Search, Interim Management en Detachering dragen wij bij aan groei en realiseren we ambities. Zo creëren wij toekomstmogelijkheden.

Wat is jouw ambitie? Laat het ons weten of vind vandaag nog jouw nieuwe positie in ons vacatureaanbod