nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Koers Nomilk2day ook in 2020 ongewijzigd

Managing Partner Albert-Mark Nagel van Nomilk2day blikt aan het eind van het jaar terug en vooruit. 

Kerst en de overgang van oud naar nieuw is voor veel mensen en organisaties een moment van terugblikken en vooruitkijken. Een tijd van samenzijn, warmte en gezelligheid. Voor mij persoonlijk is Kerst ook een moment van ‘wij’, bezinning, stilte en de viering van de geboorte van Jezus. Bij Nomilk2day leren we graag van het verleden en richten wij ons op de toekomst. De Kerstdagen staan voor de deur en dat doet mij beseffen dat het jaar 2019 bijna voorbij is. Onze ambities zijn ook in het nieuwe jaar onverminderd groot. De basis voor verdere groei is in het afgelopen jaar gelegd.

Allereerst ben ik enorm trots op de mensen die dagelijks en ook in het afgelopen jaar het succes van Nomilk2day gemaakt hebben. Professionals met ambitie, ieder binnen zijn of haar specialisme. Constant op zoek naar die juiste verbinding tussen opdrachtgever en kandidaat binnen onze sectoren. Ook in 2019 is ons team van consultants aanzienlijk gegroeid en werken wij vanuit diverse labels toegewijd aan uiteenlopende wervingsvraagstukken.

Opdrachtgevers, bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Zeer gewaardeerde relaties maken meermaals per jaar gebruik van het netwerk van Nomilk2day en ook steeds meer nieuwe bedrijven, groot en klein, uit de agribusiness, food of aanverwante maakindustrie vinden de weg naar Nomilk2day. En dat maakt ons ongelofelijk dankbaar en trots!

"Jullie zijn zichtbaar in de markt", "Ik kom jullie vaak tegen bij mooie opdrachtgevers" en die inspirerende verhalen zijn echt leuk om te lezen" zijn veelgehoorde uitspraken van kandidaten als we met ze spreken. En dat waren belangrijke speerpunten in 2019. Net als het vinden, boeien en binden van die juiste kandidaat in een krappe arbeidsmarkt. Het groeitempo van de Nederlandse economie neemt de komende jaren waarschijnlijk steviger af dan voorzien, mede door de krappe arbeidsmarkt en sterke roep naar gekwalificeerd personeel. Zo ook bij onze opdrachtgevers. Op basis van data, vanuit een kwalitatieve database en met uitgekiende online wervingscampagnes en inspirerende verhalen gaan wij, ook in het nieuwe jaar, voor onze relaties op zoek naar die ideale kandidaat met ambitie.

Want wij verbinden ambities aan elkaar. Niet alleen die van professionals, managers of directeuren maar ook die van de starters op de arbeidsmarkt. En dat doen wij vanuit verschillende labels. In elke fase van jouw loopbaan kan Nomilk2day adviseur zijn. Ons nieuwste label Young Professionals Agribusiness bemiddelt talent tussen 0-5 jaar naar toonaangevende bedrijven in de agribusiness. We verbinden niet alleen, maar leiden deze young professionals ook op.

Nomilk2day Agribusiness is marktleider in haar segment en bemiddelt de top van de arbeidsmarkt naar prachtige bedrijven in de agrarische sector. Steeds vaker ook in de akker- en tuinbouw. Nomilk2day Interim helpt opdrachtgevers adequaat bij de invulling van tijdelijke wervingsvraagstukken. Nomilk2day Food & Industry groeit ook in 2019 verder door en het plafond is binnen dit label nog lang niet bereikt. Nomilk2day Engineering is in 2019 stevig gegroeid en dagelijks werken vele talentvolle Nomilk2day engineers bij aansprekende bedrijven in de maakindustrie.

Veel positiviteit en goede ingrediënten om ook het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet te zien. In 2020 staan wij opnieuw voor u klaar. Elke dag samen een beetje beter!

Namens mijzelf en het gehele team van Nomilk2day wens ik u een hele fijne Kerst en bovenal een gezond, voorspoedig en succesvol 2020!

 

Albert-Mark Nagel
Managing Partner Nomik2day Group