nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Nomilk2day Engineering ontvangt keurmerk

Als arbeidsbemiddelaar kan Nomilk2day nu ook officieel zeggen dat zij een betrouwbare partner is als het gaat om detacheren. Afgelopen week ontving Nomilk2day het officiële certificaat NEN4400.

Het certificaat werd door Ybo de Jong van bureau Cicero aan Nomilk2day toegekend. ‘Met dit vrijwillige keurmerk willen we aantonen dat we alle verplichtingen richting onze gedetacheerde medewerkers keurig nakomen’, aldus Managing Consultant Oane Boersma. Oane is met zijn team van consultants verantwoordelijk voor de bemiddeling van gedetacheerden voor Engineeringsfuncties in de Food & Industry.

Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om werkgerelateerde risico’s voor de detacheerders en gedetacheerden te beperken. Het keurmerk kan vrijwillig door detacheringsbureaus worden aangevraagd. Nomilk2day Engineering is een business unit binnen Nomilk2day en is vorig jaar september gestart. Inmiddels werken er via ons bijna 20 gedetacheerden bij diverse prachtige opdrachtgevers.