nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Nomilk2day opent vestiging Heerenveen

Nomilk2day groeit hard. Daarom hebben de headhunters in Zwolle ervoor gekozen een nieuwe vestiging te openen. Maar dan wel op een hele bijzondere locatie: het stadion van sc Heerenveen.

Dit jaar bestaat Nomilk2day vier jaar. Hoewel het bureau nog jong is, groeit het hard. Een jaar geleden telde Nomilk2day negen medewerkers, komende zomer groeit dat aantal naar twintig. Om die reden koos Nomilk2day ervoor om een tweede vestiging in Heerenveen te openen.

Vanuit de foodloge van het Abe Lenstra stadion bedienen de consultants de Noordelijke markt. Niet alleen een inspirerende werkplek - zicht op het voetbalveld - , maar ook een ideale Oane Boersma en Albert-Mark Nagel van Nomilk2dayuitvalsbasis en ontvangstruimte voor meetings en trainingen van Nomilk2day zelf.

Managing Consultant Oane Boersma: ‘Zes van de twintig werknemers wonen in Friesland. Voor hen is het gemakkelijker en praktischer om vanuit deze nieuwe locatie te opereren. Bovendien ligt Heerenveen centraal en is het goed bereikbaar voor onze kandidaten en opdrachtgevers.

De officiële opening van locatie Heerenveen vindt plaats bij de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen. Een mooie gelegenheid om partijen uit de food & industry bij uit te nodigen.