nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Psst! Eerst dit even off the record…

Psst! Eerst dit even off the record…ons Food & Industry team laat weten weer nieuwe opdrachten binnen te hebben waaronder bij Tetra Pak, Jongia Mixing Technology, Aviko en Royal Smilde Foods.

Om welke posities het gaat? Dat is nog even onder embargo. Een goede reden om LinkedIn en onze site in de gaten te houden. Kun je niet wachten? Neem dan contact op met onze consultants Richard, Albert-Mark, Eldert of Rob. De laatste versterkt sinds kort het team door posities op boardroom niveau in beheer te nemen.

Ondertussen zijn er weer mooie vacatures afgerond. Zo is er een Productie Manager voor Neways Electronics International NV aangetrokken, de functie van Sales Manager Offshore/Maritiem bij Sealane Coldstorage & SealaneTerminals is ingevuld en bij Huhtamaki gaat het zelfs om 2 vacatures: een Supply Chain Manager en een interim Business Controler. Bij Aviko startte onlangs een Senior Product Technoloog.

Met diverse andere procedures zijn we in een vergevorderd stadium; daar kunnen we binnenkort meer over melden