nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Top 5 goede voornemens

Voor een frisse start van het nieuwe jaar

Eerlijk is eerlijk; goede voornemens zijn een beetje afgezaagd. Toch zijn ze nuttig en anders wel inspirerend. Niet alleen in je privéleven, ook in je werk.

#1. Minder snaaien, meer bewegen

Afvallen, gezonder eten en meer sporten staan al jaren op nummer 1 als het gaat om goede voornemens. Fijne bijkomstigheid is dat een fitter mens, ook beter op zijn werk presteert.

#2. Meer tijd met gezin, familie & vrienden

Voor veel mensen staat de wens om vaker hun familie en vrienden te zien op plaats 2. Met minder reistijd of mogelijkheid tot thuiswerken houd je meer tijd over om met je geliefden door te brengen.

#3. Iets nieuws leren

Of het nu een nieuwe taal is, coderen of een cursus beeldhouwen…Het maakt niet uit wat je doet. Iets nieuws leren is niet alleen belangrijk, maar ook leuk! De pluspunten? Nieuwe ervaringen en prikkels geven een hoop inspiratie, het draagt bij aan je geluksgevoel èn het staat goed op je CV.

#4. Stop met multitasken

Wie denkt dat je sneller bent, als je 2 taken tegelijk uitvoert, heeft het mis. Multitasken is killing voor je productiviteit. Hoe minder je aan multitasking doet, hoe beter dat is voor je focus. En met werknemers die efficiënt werken is je werkgever ook heel blij.

#5. Maak tijd voor jezelf

Druk, druk, druk! Bijtanken schiet er vaak bij in. Toch is het belangrijk die tijd voor jezelf te nemen. Waarom? Je wordt er een leuker mens van; rustiger, meer in balans, vrolijker en je groeit ervan. Extra winst is dat je omgeving daar ook baat bij heeft.

Zin gekregen in een frisse start van 2019? Misschien wel met een nieuwe baan! De consultants van Nomilk2day maken graag kennis met je.