nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Tuin- en akkerbouw nieuw focusgebied

Posities in plantaardige productie en periferie

Nomilk2day gaat zich naast agribusiness, food & industry nog meer toespitsen op tuin- en akkerbouw. Met het aantrekken van ervaren recruiter Jan Gert Roest als Senior Consultant op deze specialistische tak van sport, vergroot het headhuntersbureau haar zichtbaarheid in de agribusiness nog meer.

Werkgevers in de tuin- en akkerbouw moeten vechten om de juiste mensen binnen te halen. Dat merkt Nomilk2day ook. In vijf jaar tijd bouwde het headhuntersbureau naam op in de wereld van diervoeding en -gezondheid, maar de tuin- en akkerbouw klopte steeds vaker aan de deur. ‘Met dat steeds meer bedrijven uit de tuin- en akkerbouw ons weten te vinden, is het tijd voor de volgende stap. Focus aanbrengen en onze zichtbaarheid in de markt vergroten’, aldus Managing Partner Wim van de Worp.

Jan Gert Roest verbindt zich aan Nomilk2day

Om meer toplevel professionals in Tuin- en Akkerbouw aan bedrijven te verbinden, wordt Nomilk2day versterkt met een specialist op dit gebied. Jan Gert Roest brengt een mooi netwerk en de nodige ervaring mee. Hij gaat zich met name richten op ervaren posities in de plantaardige productie en de periferie. Hij is zo’n 25 jaar werkzaam in de werving & selectie van (senior) talent in de agribusiness en tuinbouw; van gewasbescherming, pootgoedveredeling tot bloemenexport. In deze veranderende wereld staan we steeds voor nieuwe uitdagingen die de inventiviteit prikkelen met nieuwe oplossingen te komen. Jan Gert heeft dat tot zijn persoonlijke missie gemaakt.

Lees hier het verhaal van Jan Gert Roest!