nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Vanuit het profvoetbal naar Nomilk2day: Herman vertelt

Senior Consultant en sportfanaat Herman Schonewille vertelt over zijn eerste periode bij Nomilk2day.

Herman slaat nu zijn slag bij Nomilk2day, maar hiervoor werkte hij bij PEC Zwolle. Iets totaal anders. ‘Klopt! Maar de doelstelling is het wel hetzelfde: er moet gescoord worden. Die intrinsieke motivatie kan ik ook bij Nomilk2day kwijt. Ik mag vanuit mijn rol als consultant bijdragen aan de groei en ontwikkeling voor kandidaten en organisaties. Samen ambities verwezenlijken. Dat is voor mij qua gevoel vergelijkbaar met het werken bij een professionele voetbalclub waar je ook met elkaar werkt aan ambities en doelstellingen.

Hermans succes bij Nomilk2day

Trots is hij al wel op zijn eerste successen. Zo heeft hij al posities ingevuld bij Autonational, Motip Dupli en TasteStrik en daarnaast zitten er paar mooie posities in zijn portfolio waaronder een Sales Manager Azie voor het bedrijf Legro. Ook krijgt hij zijn gebruikelijke portie voetbal wel binnen.

‘Gelukkig is Nomilk2day Businessclub lid bij PEC Zwolle en SC Heerenveen. Ik krijg daardoor genoeg wedstrijden mee. Het kantoor zit daarnaast vol met Ajacieden. Tot mijn spijt werd er dus veel gesproken over de prestaties van Ajax in Europa in het afgelopen seizoen. Ook ben ik, net zoals collega Albert-Mark Nagel, trainer bij een amateurelftal en wisselen wij regelmatig plannen en speelwijzen met elkaar uit. Er is hier voetbal genoeg.’

Bent u klaar om een nieuwe stap te zetten naar een commerciele rol in de food & industry? Neem dan contact op met Sales & Marketing Consultant Herman via herman@nomilk2day.nl en 06-33425890. Of klik hier voor al onze vacatures.