nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Werkgeluk

Update Agribusiness april

26-03-2018 | Werkgeluk. Zo belangrijk. Des te gelukkiger zijn wij dus dat wij daar de afgelopen periode weer ons steentje aan hebben mogen bijdragen. Zo vonden wij een Global Nutritionist Poultry voor Nutreco, kwam de procedure voor Sales Manager Benelux Germany bij Anitox rond en startte er een accountmanager bij Elanco.

Ook opnieuw werkgeluk vinden? Deze week kwam de positie voor Global Marketing Manager bij CRV online. Een prachtige functie bij een absolute topspeler in rundveeverbetering. COO Huib Jan Krasenberg vertelt er meer over in een interview.

Verder verwachten wij binnenkort mooie vacatures online waaronder een Marketing Director in animal health, een Algemeen Manager voor een adviesorganisatie in de agribusiness, een European Sales Manager in de Animal Nutrition en een directiefunctie voor een non-profit organisatie in de agribusiness.

Ten slotte willen wij Chris Salentijn veel geluk met zijn nieuwe baan wensen. Onlangs nam hij afscheid van Nomilk2day. Wij hebben met veel plezier met hem samengewerkt en wensen hem alle succes toe bij Elanco. Een mooie werkgever, zo weten wij uit ervaring.