nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Young Professionals Agribusiness

Nomilk2day lanceert nieuw label voor startend talent binnen agribusiness

Nomilk2day stapt in de “War for Talent”. Met de lancering van het nieuwe label Young Professionals gericht op de agribusiness opent Nomilk2day haar deuren voor talent. De  marktleidende positie als headhuntersbureau binnen de agribusiness wordt hiermee verder versterkt.

Talent is schaars, zeker ook binnen de agrofood sector. De markt is volop in beweging en verandert in rap tempo. De complexiteit neemt toe en daarmee ook de criteria voor toekomstige werknemers. ‘We horen veel managers en directeuren zeggen dat medewerkers hun belangrijkste assets zijn. Wij delen deze visie. Nomilk2day Young Professionals faciliteert de ontwikkeling van talent naar toekomstig professional via persoonlijke ontwikkelingstrajecten, coaching on the job en diverse trainingen en opleidingen voor onze talenten’, licht Managing Partner Albert-Mark Nagel toe.  
 

Olaf de Boer aangesteld als Commercieel Manager

Sinds de oprichting in 2015 is Nomilk2day onophoudelijk gegroeid. Voor het uitbouwen van het nieuwe label is Olaf de Boer aangetrokken als Commercieel Manager. Binnen het netwerk van Nomilk2day gaat Olaf samen met consultant Lisa Godding starters adviseren, coachen en opleiden op weg naar een vliegende start van hun carrière bij toonaangevende bedrijven binnen de agribusiness. Olaf kent de agribusiness als zijn eigen broekzak, heeft succesvolle werkervaring in recruitment en gaat deze nieuwe baan combineren met het melkveebedrijf thuis.

Lees hier het verhaal van Olaf de Boer!