nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Zo doen wij dat bij Food & Industry

Met welke tools bereiken wij de kandidaat?

08-10-2018 | Zo helpen wij organisaties in de Food & Industry aan mid- en highlevel professionals, managers en directeuren op bachelor- en masterniveau.

Wij branden onze werkgevers met boeiende interviews en jagen deze online aan. Andere tools die wij inzetten om de juiste kandidaat te hunten zijn data driven recruitment en executive search. 

Deze aanpak heeft geresulteerd in het succesvol afsluiten van mooie trajecten bij onder meer Neways, Aviko, Huhtamaki, Fonterra, Ausnutria, SMST, Nuon, Peijnenburg, Koopmans, Motip Dupli, Royal Smilde, Tetra Pak, AP, Bemis en Johnson & Johnson. Binnenkort verwachten wij ook weer nieuwe opdrachten in de Nederlandse maakindustrie, levensmiddelen- en verpakkingsindustrie, elektrotechniek, machinebouw en chemie. 

Onze hulp nodig bij het invullen van (lastige) vacatures? Het Food & Industry team drinkt graag vrijblijvend een kop koffie met u.