Onze diensten

Daarom kies je voor ons:

De perfecte match tussen topfunctie en topkandidaat vinden is niet eenvoudig. Nomilk2day helpt je daarbij. Wij hebben jarenlange ervaring in recruitment & executive search in de agribusiness, food & industry en beschikken over een groot netwerk. Kies je voor ons, dan ben je verzekerd van headhunters die jou en jouw branche begrijpen. Bovendien kijken we altijd naar de unieke meerwaarde van elke kandidaat en betrekken we onze opdrachtgevers nauw bij het selectietraject. Dat resulteert in 99% van de gevallen in een topmatch!

 • Groot netwerk
  We hebben een breed nationaal en internationaal netwerk binnen de agribusiness, food & industry. Dit netwerk vormt voor ons de perfecte visvijver en de leden ervan fungeren regelmatig als informant. Geen ‘old boys’-netwerk dus, maar een professioneel sociaal netwerk waarmee we de absolute topkandidaten en -bedrijven uit de branche weten te bereiken.
 • Passie voor agri, food & industry
  Wij richten ons specifiek op kandidaten en bedrijven uit de agribusiness, food & industry. Onze klantenkring bestaat uit wereldwijde multinationals, maar ook uit kleine en middelgrote (familie)bedrijven uit binnen- en buitenland. We nemen de tijd voor kandidaten en opdrachtgevers, willen ze écht leren kennen.
 • Transparantie in het recruitmentproces
  Net die stap extra doen en alleen tevreden zijn met het allerbeste resultaat, dat is wat Nomilk2day kenmerkt. We vinden dat een recruitmentproces open en transparant moet zijn. Daarom houden we opdrachtgevers en kandidaten nauwkeurig op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens onze zoektocht naar een kandidaat. Wij geloven dat deze transparantie een belangrijke sleutel tot succes is!
 • We bouwen aan mooie succesverhalen
  Succes mag gedeeld worden. Daarom bouwen we aan mooie succesverhalen van kandidaten en opdrachtgevers. Hiermee promoten we onze opdrachtgevers en trekken we nieuwe werknemers aan die onderdeel willen zijn van dit succes.
 • Specialist in de top van de arbeidsmarkt
  Wij zijn gespecialiseerd in recruitment & executive search . Dat betekent dat we ons richten op posities op mid- en high level posities voor professionals en managers. Posities voor de leiders van vandaag en morgen, met een trackrecord in de business. Onze doelgroep bestaat uit goedgeschoolde kandidaten met zo’n vijf jaar werkervaring en senior experts of managers met minimaal acht tot tien jaar werkervaring. Dit maakt ons specialist in topposities!

Meer weten over het team van Nomilk2day?

Maak persoonlijk kennis!