nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Neways Leeuwarden B.V.

Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China en een verkoop- en servicekantoor in Singapore.  Neways vindt niet alleen haar dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat ze een prettige werkomgeving creëert voor haar ruim 2.500 collega’s wereldwijd.

Creativiteit en werkplezier staan bij Neways centraal en Neways hecht grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. Ze geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van haar producten: producten die ons leven aangenamer maken. De kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Leeuwarden heeft als kernactiviteiten de ontwikkeling en productie van hoogwaardige PCBA’s, halffabricaten en eindproducten aan de elektronica verwerkende industrie en biedt werkgelegenheid aan meer dan 100 mensen in Leeuwarden. In deze professionele en dynamische organisatie staan klantgerichtheid, kwaliteit en resultaat voorop in de bedrijfsvoering.

Vacatures van Neways Leeuwarden B.V.

Vervulde vacatures
Productie Manager
Operationeel Inkoper
Junior Test Engineer
Projectmanager