nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Van der Velden Rioleringsbeheer

Nadat Wal van der Velden in 1965 zijn bedrijf oprichtte in Tilburg, opereerde hij in de eerste instantie op bescheiden schaal. In 1972 komt de doorbraak met het opstarten van een vestiging in Eindhoven. De groei zit er vanaf dan goed in en de relatiekring breidt zich gestaag uit. Daarom wordt er achtereenvolgens in ’s-Hertogenbosch (1978), Nijmegen (1980), Utrecht (1984) en Heerlen een vestiging geopend. Met de overname van R.O.S. Buren B.V. in 1990, creëert Van der Velden de mogelijkheid om het afval dat wordt opgehaald uit afscheiders zelf te verwerken. De stap naar een landelijke dekking werd gezet in 1997 door de overname van Rod-O-Matic met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Almelo.

Het bedrijf dat ruim vijftig jaar geleden begon met het uitvoeren van min of meer traditionele werkzaamheden zoals ontstoppen, reinigen en vernieuwen van rioleringen, is nu uitgegroeid tot een uiterst complete en professionele dienstverlener. Er werken op dit moment ongeveer 500 medewerkers bij Van der Velden Rioleringsbeheer, verspreid over 17 vestigingen door heel Nederland. Daarmee is het het grootste rioleringsbedrijf van Nederland. 

Vacatures van Van der Velden Rioleringsbeheer

Vervulde vacatures
Vervuld
Vestigingsmanager a.i.
Vervuld
Vestigings Manager Groningen