nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Koopmans Ingredients

Koopmans Ingredients dringt tot de kern van de graankorrel door om alles eruit te halen wat erin zit. Wanneer je tarwe beter leert kennen, ontdek je dat het vol kostbare bouwstenen zit. Dat we daar uitstekend brood en broodvervangers mee kunnen bakken is bekend. Maar tarwe-ingrediënten kunnen ook een waardevolle rol spelen in andere voedingsmiddelen, bijvoorbeeld bij het binden en verdikken of het verrijken van de nutritionele eigenschappen. 

Verdeeld in drie innovatieve categorieën (binding solutions, nutritional solutions en functional solutions) wil Koopmans Ingredients nu de internationale markt betreden. Wereldwijd stellen consumenten steeds hogere eisen aan voeding. Meer gemak, meer gezonde voeding met ingrediënten die clean label en herkenbaar zijn. Koopmans heeft de kennis en expertise in huis om de bouwstenen van de graankorrel (bloem, vezels, eiwitten, vitamines, etc.) geschikt te maken voor allerlei toepassingen. 

Het assortiment van Koopmans omvat meer dan vijfhonderd producten op basis van tarwe en rogge, zoals meelsoorten en mixen voor verschillende soorten (meergranen)brood, paneermeel in allerlei kleuren, grootten en luchtigheden, en nutritionele en functionele ingrediënten zoals coatings, batters en bindmiddelen. 

Wil je meer weten over het werken bij Koopmans Ingredients?

Lees het interview

Vacatures van Koopmans Ingredients

Vervulde vacatures
Vervuld
International Sales Manager Ingredients