nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Barentz Animal Nutrition

Barentz is een toonaangevende distributeur van ingrediënten in Nederland en vervult deze rol sinds het begin in 1953. Barentz opereert vanuit Hoofddorp en vertegenwoordigt gerenommeerde leveranciers en levert ingrediënten aan de voedingsmiddelen-, voeder-, persoonlijke verzorging en farmaceutische industrie. Nederland is ook de thuisbasis van Barentz International BV.

Met een sterke focus op de Europese markt en met het hoofdkantoor in Nederland, groeit het Barentz-bedrijf snel in de regio Oost-Azië en in Noord-Amerika. De Barentz-groep genereerde in 2016 een omzet van 1 miljard euro en bedient klanten in 60 landen met 900 mensen. Binnen de Barentz-groep hebben we een aantal zeer unieke samenwerkingsverbanden en joint ventures. Vanwege onze zorgvuldig geselecteerde strategische partnerschappen met leveranciers van wereldklasse, joint venture-partners en onze eigen productiebedrijven, zijn we in staat om onze klanten een uniek ingrediëntenportfolio te bieden. Deze ingrediënten voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn beschikbaar voor onze klanten via onze Barentz-kantoren in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Wil je meer weten over het werken bij Barentz?

Lees het interview

Vacatures van Barentz Animal Nutrition

Vervulde vacatures
Commercial Manager
International Sales Manager
Technical Manager
Sales Manager Duitsland