nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Phibro Animal Health Corporation

Phibro Animal Health Corporation is een van de toonaangevende diergezondheidsbedrijven in de wereld en is toegewijd om te helpen aan de groeiende vraag naar dierlijke eiwitten te voldoen. Een wereldwijd gediversifieerd bedrijf op het gebied van diergezondheid en minerale voeding. Zij concentreren zich uitsluitend op dieren voor de voedselproductie en zijn een van de weinige internationale bedrijven die een uitgebreid assortiment producten voor de gezondheid van dieren en minerale voeding aanbieden. Al bijna 40 jaar zetten ze zich in om veehouders te voorzien van op waarde gebaseerde producten en oplossingen om hen te helpen de gezondheid van hun dieren te behouden en te verbeteren.

Phibro ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed scala aan producten voor vee, waaronder pluimvee, varkens, rundvee, melkvee en aquacultuur. De producten helpen bij het voorkomen, beheersen en behandelen van ziekten, verbeteren de voeding om de gezondheid te verbeteren en dragen bij aan een evenwichtige minerale voeding.

De jaarlijkse netto-omzet bedraagt meer dan $650 miljoen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Teaneck, New Jersey, daarnaast heeft Phibro meer kantoren in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

Vacatures van Phibro Animal Health Corporation

Vervulde vacatures
European Dairy Research & Technology Manager
Dairy Technical Specialist