Over Nomilk2day

Nomilk2day is een snelgroeiend en gespecialiseerd recruitment & executive search bureau in de agribusiness, food & industry. We richten ons specifiek op mid- en highlevel professionals, managers en directeuren op Bachelor en Master niveau met meerdere jaren succesvolle werkervaring. Onze werkwijze typeert zich door een transparante en enthousiaste aanpak, met oog voor het individu. Daarnaast profiteer je bij ons van een groot netwerk en enorme branchekennis.

Historie

De headhunters binnen Nomilk2day hebben jarenlange ervaring in de agribusiness, food & industry. Zowel operationeel als op het gebied van recruitment en executive search. We verstaan ons vak en beschikking over diepgaande kennis van de sectoren waarin wij actief zijn. Onze kracht ligt in onze benadering, diepgaande kennis, ervaren headhunters, innovatieve manier van adverteren en een omvangrijke database.

Onze aanpak

Onze werkwijze is transparant en doeltreffend. We nemen de tijd om onze opdrachtgevers en kandidaten écht te leren kennen. Zo weten we precies wat de ‘perfect match’ is en welke kandidaat het beste past bij de organisatiecultuur, -doelstellingen en het functieprofiel. In ons selectieproces gaan we tot het uiterste om de meest geschikte kandidaat te vinden. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en betrekken hen continu bij het selectieproces. We houden niet van werken achter gesloten deuren en dat je maar moet ‘afwachten welke kandidaat eruit rolt’. We gaan voor duidelijkheid en open communicatie. En dat werkt fijn voor alle partijen!

Onze meerwaarde

Bij Nomilk2day doen we het allemaal net even anders. We zijn allergisch voor standaardprocedures en onnodig langdurige trajecten. We barsten van de energie, houden van ons werk en storten ons vol passie op het vinden van de perfecte match tussen topkandidaat en topfunctie. Bovendien kennen we de markt, beschikken we over een groot netwerk en voelen we perfect aan welke match veelbelovend is. We hebben maar één doel: de beste persoon op de beste plek krijgen.

Persoonlijk met ons kennismaken? 

Maak een afspraak

Vacatures

Kom jij ons team versterken? 

Nomilk2day is een gespecialiseerd recruitment & executive search bureau voor topkandidaten (60-150k) en innovatieve bedrijven in de agribusiness, food & industry. Wij zijn aan het groeien en altijd op zoek naar gedreven collega's!

Bekijk vacatures bij Nomilk2day

Ons team