nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Agribusiness

De agribusiness heeft nog nooit zoveel in de belangstelling gestaan als nu. Er gebeurt veel en de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Wij begrijpen als geen ander dat je daarbij wilt zijn.

 

Ja, ik heb interesse

WAT WE DOEN

De agribusiness is de basis van het bestaan van Nomilk2day. Hier ligt niet alleen ons hart, maar ook onze expertise. Onze consultants hebben zelf op posities in de business gezeten en kunnen daarom goed meedenken over de te nemen stappen voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Wat zijn de ambities en wat is er nodig om deze te realiseren? Nomilk2day deinst er niet voor terug om je aan het denken te zetten en heeft het lef om buiten de gebaande paden te treden. Die ondernemende houding is een onmisbaar onderdeel van het businessmodel van de agrarische toekomst.

Die entrepreneurial spirit zoeken wij ook in kandidaten. Een enorm netwerk in animal nutrition, animal health, farming technology, agriculture, seeds en genetics zorgt ervoor dat wij de juiste connecties leggen. Zo realiseren we samen groei in een prachtige sector.

WIJ STAAN VOOR

 

Laten we kennis maken