nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Engineering

Engineers zijn gefocust op innovatie en het zoeken naar de beste oplossing. Zonder dat ze er zelf bij stilstaan, geven deze technische uitblinkers de Nederlandse economie een flinke boost.

 

Ja, ik heb interesse

 

WAT WE DOEN

Nomilk2day bemiddelt engineers in industry en techniek. Wij hebben een groot netwerk van engineers en weten deze snel te bereiken. Onze focus ligt op engineers op bachelor- en masterniveau, zowel starters als professionals met meerdere jaren succesvolle werkervaring in:

We willen iedere dag mensen blij maken. Daarom nemen we de tijd om onze kandidaten en opdrachtgevers écht te leren kennen. We stellen kandidaten ons netwerk ter beschikking om samen de beste baan te vinden die er op dat moment beschikbaar is. Jouw ambitie is daarbij richtinggevend.

Onze opdrachtgevers variëren van het MKB tot grote multinationals. Onder het motto Connecting Ambitions dragen wij bij aan groei en realiseren we ambities. Zo hebben we al opdrachtgevers geholpen met onder meer rollen als mechanical engineer, electrical engineer, maintenance engineer, software engineer, field service engineer, lead engineer en project engineer.

WIJ STAAN VOOR

 

Laten we kennis maken