nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Finance

Nomilk2day Finance is een snelgroeiende en gespecialiseerde business unit binnen Nomilk2day headhunters. We richten ons specifiek op Finance professionals op bachelor- en masterniveau met meerdere jaren succesvolle werkervaring. 

Wat we doen

Onze werkwijze is transparant en doeltreffend. We nemen de tijd om onze opdrachtgevers en kandidaten écht te leren kennen. Zo weten we precies wat de ‘perfect match’ is en welke kandidaat het beste past bij de organisatiecultuur, -doelstellingen en het functieprofiel. In ons selectieproces gaan we tot het uiterste om de meest geschikte kandidaat te vinden. Wij bemiddelen Finance professionals en zzp’ers via detachering, werving & selectie of interim opdrachten. Wij staan voor kwaliteit en leveren de juiste kandidaat. Van complexe management vraagstukken tot uitdagende controlling posities op de vakgebieden: 


•    Business Control
•    Financial Control
•    Project Control
•    Chief Financial Officer
•    Finance Management
•    Reporting & Consolidation
•    Accounting
•    Audit en Advisory  


We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en betrekken hen continu bij het selectieproces. We houden niet van een ‘black box’ en dat je maar moet ‘afwachten welke kandidaat eruit rolt’. Duidelijkheid en een open communicatie, daar staan wij voor.

 

Persoonlijk met ons kennismaken? Neem vrijblijvend contact op met Johan Hazelhoff,
Managing Consultant Finance: 
06-33106241 of johan@nomilk2day.nl

Maak kennis met Johan

Over Nomilk2day

De headhunters binnen Nomilk2day hebben jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling van profielen in de sectoren agri, food & industry. Onze kracht ligt in onze benadering, ervaren headhunters, een groot netwerk en de innovatieve manier van positioneren van opdrachtgevers en vacatures. We verstaan ons vak en beschikken over concrete en diepgaande kennis van de vakgebieden Finance, Engineering, Operations, Agri, Sales & Marketing en Supply Chain Management & Procurement. Boeiende vakgebieden waar we zelf ook vandaan komen en doorlopend mee in verbinding staan en volgen. Dat maakt ons tot dé recruitmentpartner voor specialistische en executive posities in onder meer Food Production, Retail/FMCG, Trading, Biotechnology, Chemicals, Pharmaceuticals, Electronics & Industrial Automation, Mechanical & Industrial Engineering en Packaging.

Vacatures

Kom jij ons team versterken? 

Het aantal kandidaten en innovatieve bedrijven in de agribusiness, food & industry waarmee wij werken groeit snel. Dat maakt dat wij zelf altijd op zoek zijn naar gedreven collega's!

Bekijk vacatures bij Nomilk2day