nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Finance

Van complexe management vraagstukken tot uitdagende controlling posities. Nomilk2day Finance is een snelgroeiende en gespecialiseerde business unit binnen Nomilk2day headhunters.

 

Ja, ik heb interesse

 

WAT WE DOEN

Wij bemiddelen finance professionals en zzp’ers via werving & selectie, detachering of interim opdrachten. Nomilk2day heeft een groot netwerk in finance toppers en weet deze snel te bereiken. Onze focus ligt op professionals op bachelor- en masterniveau met meerdere jaren succesvolle werkervaring.

Als finance professional help jij topbedrijven in de agribusiness, food & industry vooruit met de business. Vakgebieden die zich razendsnel ontwikkelen en waar jij een steeds meer adviserende en analyserende rol krijgt. Door digitalisering, automatisering en robotisering van finance processen heb je daar meer ruimte voor. En dat maakt het werk alleen nog maar boeiender!

Bedrijven vragen van financials een ondernemende houding. Wij staan voor kwaliteit en leveren een kandidaat die meedenkt en vooruitkijkt. Zo hebben we al opdrachtgevers geholpen op het gebied van business control, financial control, project control, finance management, reporting & consolidation, accounting, audit en advisory.   

WIJ STAAN VOOR

 

Laten we kennis maken