nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Food & Industry

In de food & industry gebeurt veel en de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op.  Wij begrijpen als geen ander dat je daarbij wilt zijn.


Ja, ik heb interesse
 

WAT WE DOEN

Nomilk2day bemiddelt professionals in food & industry. Hier ligt niet alleen ons hart, maar ook onze expertise. Onze consultants hebben zelf op posities in de business gezeten en kunnen daarom goed meedenken over de te nemen stappen voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Wat zijn de ambities en wat is er nodig om deze te realiseren? Nomilk2day deinst er niet voor terug om je aan het denken te zetten en heeft het lef om buiten de gebaande paden te treden. Die ondernemende houding is een onmisbaar onderdeel van het businessmodel van de toekomst in food & industry.

Die entrepreneurial spirit zoeken wij ook in kandidaten; professionals op bachelor- en masterniveau met meerdere jaren succesvolle werkervaring. Een enorm netwerk in food production, biotechnology, chemicals, pharmaceuticals, electronics & industrial automation, mechanical & industrial engineering en packaging zorgt ervoor dat wij de juiste connecties leggen. Zo realiseren we samen groei in een prachtige sector.

WIJ STAAN VOOR

 

Laten we kennis maken