nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Food & Industry

Nomilk2day is een snelgroeiend en gespecialiseerd recruitment & executive search bureau in de food & industry. We richten ons specifiek op mid- en highlevel professionals, managers en directeuren op bachelor- en masterniveau met meerdere jaren succesvolle werkervaring.

WAT WE DOEN

Onze werkwijze typeert zich door een transparante en enthousiaste aanpak, met oog voor het individu. Daarnaast profiteer je bij ons van een groot netwerk en enorme branchekennis. Boeiende vakgebieden waar we zelf ook vandaan komen en doorlopend mee in verbinding staan en volgen. Dat maakt ons tot dé recruitmentpartner voor executive posities in onder meer:

Onze werkwijze is transparant en doeltreffend. We nemen de tijd om onze opdrachtgevers en kandidaten écht te leren kennen. Zo weten we precies wat de ‘perfect match’ is en welke kandidaat het beste past bij de organisatiecultuur, -doelstellingen en het functieprofiel. In ons selectieproces gaan we tot het uiterste om de meest geschikte kandidaat te vinden. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en betrekken hen continu bij het selectieproces. We houden niet van een ‘black box’ en dat je maar moet ‘afwachten welke kandidaat eruit rolt’. Duidelijkheid en een open communicatie, daar staan wij voor.

Persoonlijk met ons kennismaken? Neem vrijblijvend contact op met Richard Bloemsma,
Managing Partner: 0031629239066 of richard@nomilk2day.nl

Maak kennis met Richard

Kom jij ons team versterken? 

Het aantal kandidaten en innovatieve bedrijven in de agribusiness, food & industry waarmee wij werken groeit snel. Dat maakt dat wij zelf altijd op zoek zijn naar gedreven collega's!

Bekijk vacatures bij Nomilk2day