nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Interim

Of interim managers of professionals nu worden ingeschakeld om tijdelijke projecten te leiden, tijdelijk een manager te vervangen of om de business naar een nieuwe richting te navigeren, hun aanwezigheid is doorgaans erg waardevol.

Ja, ik heb interesse
 

WAT WE DOEN

Nomilk2day onderhoudt een intensieve relatie met interim managers binnen agribusiness, food & industry. Tijdelijke experts die zowel inzetbaar zijn in executive functies als in specialistische functies. Wij leveren deskundige en ervaren interim managers in operations, finance, sales en management op het hoogste niveau.

Onze interimmers zijn bedreven in het oplossen van crisissen of het managen van een groot verandertraject. Ook hebben ze geen moeite met het draaien van een zwaar programma, het rondkrijgen van een fusie of om tijdelijk het fort te versterken. Gedreven specialisten met een brede kennis die de organisatie helpen groeien.

Nomilk2day heeft een groot netwerk in topmanagers en weet snel relevante en passende interim managers en directeuren te bereiken. Zo hebben we al opdrachtgevers geholpen aan onder meer: directors operations, sales directors, general managers, supply chain managers, business controllers en QA directors. 

WIJ STAAN VOOR

 

Laten we kennis maken