nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Operations

Nomilk2day is een snelgroeiend en gespecialiseerd recruitment & executive search bureau in operations in de maak- en procesindustrie. Wij geloven in focus en daarom hebben wij consultants die de industrie kennen en daar een relevant netwerk in hebben. We richten ons specifiek op mid- en highlevel professionals, managers en directeuren op bachelor- en masterniveau met meerdere jaren succesvolle werkervaring.

WAT WE DOEN

Onze werkwijze typeert zich door een transparante en enthousiaste aanpak, met oog voor het individu. Daarnaast profiteer je bij ons van een groot netwerk en enorme branchekennis. Boeiende vakgebieden waar we zelf ook vandaan komen en doorlopend mee in verbinding staan en volgen.  Binnen de maak- en procesindustrie doen wij zaken met toonaangevende organisaties voor posities op management- en directieniveau. 

Onze werkwijze is transparant en doeltreffend. We nemen de tijd om onze opdrachtgevers en kandidaten écht te leren kennen. Zo weten we precies wat de ‘perfect match’ is en welke kandidaat het beste past bij de organisatiecultuur, -doelstellingen en het functieprofiel. In ons selectieproces gaan we tot het uiterste om de meest geschikte kandidaat te vinden. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en betrekken hen continu bij het selectieproces. We houden niet van een ‘black box’ en dat je maar moet ‘afwachten welke kandidaat eruit rolt’. Duidelijkheid en een open communicatie, daar staan wij voor.

Persoonlijk met ons kennismaken? Neem vrijblijvend contact op met Richard Bloemsma,
Managing Partner:
0031629239066 of richard@nomilk2day.nl