nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Quality

Zit je in de quality, dan bouw je mee aan de kwaliteitsorganisatie. Een mooie positie om producten naar een hoger niveau te brengen. Deskundigheid en een kritische blik zien wij als dé succesfactoren om processen en resultaten te optimaliseren.

 

Ja, ik heb interesse

 

WAT WE DOEN

Nomilk2day bemiddelt quality professionals in agribusiness, food & industry. Wij hebben een groot netwerk in quality toppers en weten deze snel te bereiken. Onze focus ligt op professionals op bachelor- en masterniveau met meerdere jaren succesvolle werkervaring.

Onze opdrachtgevers variëren van het MKB tot grote multinationals. Onder het motto Connecting Ambitions dragen wij bij aan groei en realiseren we ambities. Zo hebben we al opdrachtgevers geholpen met onder meer rollen als corporate quality manager, R&D/QA manager, interim manager QA/QC, aankomend QA manager en QESH manager.

WIJ STAAN VOOR

 

Laten we kennis maken