nomilk2day.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we nomilk2day.nl. Lees hier meer

Ik ga niet akkoord

Stagiair(e)

Nomilk2day BV

Uitdagende stage bij een jonge en snelgroeiende headhunter in Zwolle. Bij Nomilk2day ben je onderdeel van het team en zeker van afwisselend werk. Een plezierige werkplek waar ruimte is voor jouw ideeën en ambities.

Opdrachtgever

Nomilk2day is specialist in executive search en recruitment binnen de agribusiness en food & industry. We richten ons specifiek op young professionals, managementtalent, senior experts en andere toptalenten met meerdere jaren ervaring in de branche. Onze werkwijze typeert zich door een transparante en enthousiaste aanpak, met oog voor het individu.

Functie

Als stagiair(e) bij Nomilk2day houd je je bezig met verschillende onderwerpen. Nomilk2day is een jong bedrijf dat nog volop aan het groeien is. Dit betekent dat jij je bijvoorbeeld kunt gaan bezighouden met de propositie en positionering van Nomilk2day of met het analyseren en structureren van interne bedrijfsprocessen. Ook onderzoek naar nieuwe product/markt-combinaties is een optie. Genoeg te doen en te leren dus! Heb jij zelf ideeën? Kom maar op; we houden van eigen initiatief. 

Leen liep in het schooljaar 2018/19 een half jaar stage bij Nomilk2day op het gebied van Online Marketing.
‘Meteen bij mijn sollicitatiegesprek wist ik al dat dit bedrijf erg goed bij mij paste. Ik werd met open armen door Clarisse en Wim ontvangen en zij hebben mij ook uitstekend begeleid. Ik mocht aan de slag met vacatures, nieuwsbrieven, een magazine en nog vele andere werkzaamheden. Het is er gezellig en geen enkele dag is hetzelfde. Ook genoot ik van de gezamenlijke lunches, wandelingen en poolwedstrijden bij Nomilk2day.’  

Profiel

 • Hbo-student Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Communicatie, Marketing of HRM;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Enige ervaring met CMS en CRM systemen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en denkend in kansen, trends en verbetering;
 • Affiniteit met de branche is een pre.

Standplaats

Zwolle, Overijssel

Aanbod

Een koffiestage zal het in ieder geval niet worden bij Nomilk2day. Wij zorgen ervoor dat je veel uitdaging en verantwoordelijkheid krijgt. Je komt te werken in een collegiale en professionele sfeer waarin veel wordt gelachen met elkaar. Bovendien heb je te maken met opdrachtgevers uit het topsegment in agribusiness, food & industry.

 • Start medio januari 2020;
 • Een netto stagevergoeding van €250,- o.b.v. fulltime;
 • Begeleiding op Hbo-niveau;
 • Een mooie werkplek aan de Zwolse gracht;
 • Voor de dagelijkse lunch wordt gezorgd;
 • Pool en tafeltennis ter ontspanning.

Deel deze vacature

vacature delenofAnnuleren

Vergelijkbare vacatures

Manager SHE (MT-lid)
Nieuw
Commercieel Manager